Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Agenda mei 2014 Praag

Heb je de komende maand een stedentrip Praag geboekt? Hier vind je de leukste tips voor de maand mei!

Wat: Madame Tussauds Hollywood Stars Madame Tussauds
Wanneer: tot oktober 2014 te bekijken in het Wax Museum in Praag, Celetna 6.
Meer informatie: Madame Tussauds is één van de meest bekenden wassenbeeldenmusea ter wereld. Een deel van de “Hollywood Stars” uit deze musea verhuist nu tijdelijk naar Praag. Het museum is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 20.00 uur. De prijzen voor volwassenen is CZK 160 (ongeveer6 euro) en voor kinderen(6 t/m 15 jaar) en studenten CZK 100 (ongeveer 4 euro).

 

Wat: Bevrijdingsdag in Praag
Wanneer: Donderdag 8 mei 2014Meer informatie: Op 8 mei is het bevrijdingsdag in Praag. Op deze dag herdenken en vieren ze de bevrijding van de Duitsers in 1945.

obecni-dum
Wat: Tentoonstelling over Art Nouveau
Wanneer: Dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur
Meer informatie: Tentoonstelling over Art Nouveau in het mooiste Art Nouveau-gebouw in Praag. Meer dan 400 Art Nouveau voorwerpen zijn er te zien, waarvan sommige ook werden tentoongesteld tijdens de wereldtentoonstelling in 1900 in Parijs. De tentoonstelling is te bewonderen in Obecní dům, Republiky plein 5 te Praag.

 

Wat: Tentoonstelling Money in het Nationaal Museum. Prague-National-Museum-02-1
Wanneer: tot 15 juli 2014
Meer informatie: Wanneer je geinteresseerd bent in geld en de ontwikkeling van de handel, dan is de tentoonstelling “Money” een bezoek waard. Het belicht namelijk de geschiedenis van valuta. Verder wordt er inzicht gegeven in hoe de banken werken en wat de aandelenbeurs precies is. De tentoonstelling toont ook welke invloed geld heeft op kunst, levensstijl en menselijk handelen. De tentoonstelling wordt gehouden in het Nationaal Museum, Vinohradska 1 te Praag.