Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Excursies via Praagreizen | Goedkope Stedentrip Praag

Stadstour Praag: ontdek alle hoogtepunten van de stad!

Wij nodigen u uit voor een enerverende, twee uur durende stadstour langs alle hoogtepunten van Praag. Vanuit onze luxe, open panorama-bus kunt u tijdens deze rondrit de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Tsjechië bewonderen.

Stadstour Praag: wat valt er te ontdekken?

Praag is een bruisende stad met vele gezichten. Tijdens de stadstour bezichtigen we onder andere de Oude en de Nieuwe Stad, de Praagse Burcht en natuurlijk ontbreekt het Joods kwartier Josefov niet. De stadstour Praag eindigt op het Oude Plein, midden in het centrum van de stad, waar u nog even heerlijk kunt nagenieten op één van de vele terrasjes.

Rivier Cruise Praag: genieten op de Moldau

Tijdens uw bezoek aan Praag mag u deze unieke kans niet missen. Een rivier cruise op de Moldau. Vanaf het Plein van de Republiek of het Oude Stadsplein brengt onze bus u naar de pier aan de Moldau. Hier begint uw rivier cruise Praag.

Rivier Cruise Praag biedt u een uniek uitzicht over de stad.

De cruise over de Moldau duurt ongeveer een uur en vanaf de boot kunt u op een unieke manier genieten van het mooie en charmante uitzicht op Praag. Zo voert het water u langs de Praagse Burcht en de bekende Karelsbrug. Aan boord wordt koffie en gebak geserveerd om uw reis nog aangenamer te maken. De tour eindigt bij de pier, die op ongeveer vijf minuten loopafstand ligt van het centrum van Praag.

Excursie Terezin / Theresienstadt

Excursie Terezin / Theresienstadt: ontdek de vestingstad waar nazi-bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog het meest tragische hoofdstuk in de geschiedenis van de stad inluidde. In dit doorgangskamp werd het katastrofische lot van vele duizenden onschuldige slachtoffers bepaald.

Indrukwekkende verhalen tijdens de excursie Terezin / Theresienstadt.

Tijdens de rondleiding zal onze gids u het gehele complex tonen van het voormalige nazi-concentratiekamp met daarbij authentieke uitleg, in de vorm van persoonlijke herinneringen, ervaringen en episodes uit de grimmige geschiedenis van Terezin. De verhalen over de ontberingen die de meer dan 140.000 naar Theresienstadt gedeporteerden hebben moeten doorstaan zijn om absoluut om stil van te worden.