Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Hotel Jalta

Hotel Jalta Hotel JaltaHotel JaltaHotel JaltaHotel JaltaHotel Jalta

Het vijf-sterren Boutique Hotel Jalta is gelegen aan het beroemde Wenceslasplein in Praag.

Het Jalta Hotel is uitzonderlijk, niet alleen door haar exclusieve locatie, in het historische centrum van Praag, aan het Wenceslasplein. Maar ook door haar vijftigjarige geschiedenis en het fantastische ontwerp van het gebouw, deze wordt beschouwd als een meesterwerk van een beroemde Tsjechische architect. Het Jalta Hotel is een Nationaal cultureel monument in een UNESCO World Heritage beschermd gebied. Het is onlangs geheel gerenoveerd.

In de stijlvolle eetzalen van het Restaurant Como worden mediterrane en Tsjechische gerechten geserveerd. In het weekend kunt u er genieten van live pianomuziek. Het uitgebreide en gevarieerde ontbijtbuffet wordt hier ook geserveerd.

Wilt u in combinatie met uw stedentrip in dit hotel overnachten? Boek dan nu uw complete reis door hiernaast op Reserveren te klikken.


Stedentrip naar Praag met Hotel Jalta


BOEK NU DEZE REIS INCLUSIEF:

- Retourvlucht
- Overnachtingen bij Hotel Jalta op basis van logies & ontbijt
- Transfer van luchthaven naar hotel en retour
- Brandstoftoeslagen en luchthavenbelasting

3-daagse reis vanaf € 389,- p.p.
4-daagse reis vanaf € 469,- p.p.
5-daagse reis vanaf € 549,- p.p.
Reserveren

Sfeerimpressie

Aanvullende informatie:

Hotel Jalta is gelegen op een exclusieve locatie, in het historische centrum van Praag, direct aan het Wenceslaplein. De tram- en metrohaltes bevinden zich op een steenworp afstand van het hotel en de oude binnenstad is met een afstand van 800 meter lopend te bereiken.
Het unieke van dit hotel is een verborgen nucleaire schuilkelder uit de jaren '50. In deze kelder zouden de communistische leiders zich verzamelen wanneer er een nucleaire oorlog zou uitbreken.
Hotel Jalta beschikt over een restaurant (Restaurant & Café The Como) waar u kunt genieten van mediterrane en trationeel Tjechische gerechten. Dagelijks kunt u hier genieten van livemuziek of rustige loungemuziek.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzich op het plein of de rustige binnenplaats. De kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met een ruime keuze aan voorzieningen zoals toiletartikelen van L'occitane.