Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Hotels in Praag
Prague, de engelse benaming voor Praag, is de hoofdstad van Tsjechië en een van de mooiste steden van Europa. Het historische centrum van Praag staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze sprookjesachtige stad is dus zeker een bezoekje waard. Tijdens uw stedentrip naar Praag overnacht u  in één van de door ons aangeboden hotels. Een hotel in Prague kan zich of in het centrum van de stad bevinden of in de buitenwijken. Een hotel dat zich in de buitenwijk bevindt levert u geen problemen op aangezien het centrum gemakkelijk, goedkoop en snel te bereiken is met het openbaar vervoer. Zo staat u bijvoorbeeld per trein of tram zo op de prachtige Karelsbrug midden in het centrum van Praag.  In Praag bevinden zich hotels van veel verschillende classificaties. Zo kunt u de overnachtingen geheel naar eigen keuze invullen. Ook verschillen de typen hotels van elkaar. Zo zijn er kleinschalige elegante hotels of juist trendy design hotels. De hotels in Prague  zijn vaak zeer scherp geprijsd in tegendeel tot hotels in veel andere grote steden. Veel producten en diensten zijn in Praag ook vaak goedkoop. In Tsjechië wordt er betaald met de Tsjechische Kroon. 1 Euro is vergelijkbaar met ongeveer 25,50 Tsjechische Kronen. Dit geeft u een goede indruk van de waarde van de munteenheid van Tsjechië.
De reizen die aangeboden worden door ons zijn logies ontbijt. U kunt dus gebruik maken van het ontbijt in de hotels en voor de lunch en het avondeten kunt u buiten de deur genieten van typisch Tsjechisch maaltijden of gewoon een pizzaria of chinees opzoeken, want die hebben ze natuurlijk ook in Tsjechië. Overigens bevinden zich in de hotels ook vaak restaurants waar u kunt eten. Het eten in Prague is over het algemeen erg goedkoop. Maak hier gebruik van en geniet van een heerlijke typische Tsjechische maaltijd met een lekker drankje erbij onder de ondergaande zon. Voor de Tsjechen is de lunch de belangrijkste maaltijd van de dag. Deze is dan ook vaak uitgebreid en bestaat uit warme gerechten. In de hotels kunt u vaak kiezen uit typische Tsjechische maaltijden, maar ook andere soorten maaltijden zodat er voor iedere nationaliteit iets lekkers te eten is.
De alcoholische drankjes zijn in Tsjechië erg populair. Zo drinkt de Tsjechische bevolking het meest aantal alcoholische dranken per hoofd. En het bier in Tsjechië wordt dan ook als lekkerste ter wereld beschouwd. Ook de alcoholische dranken in Praag zijn niet duur en ook verkrijgbaar in de hotels.