Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Letna park Praag, een hotspot om wat te drinken

Maak een mooie wandeling door het Letna park Praag, rust daarna uit in de schaduw met een verfrissend biertje in de hand en geniet van het prachtige uitzicht over de Moldau.

Het park ligt tegenover de Oude Stad en de Joodse Wijk Josefov op de andere oever van de Moldau. Het is in 1950 aangelegd en tot 1989 vonden in dit park meimarsen en militaire parades plaats. Het park wordt nu vooral bezocht door toeristen, wandelaars, joggers, fietsers en skaters.

vieuw letna park

De Biertuin van Letna park Praag

Het Letna park is niet  alleen een park om bijvoorbeeld in te wandelen, maar ook zeker om een Praags biertje te drinken. In het park bevind zich namelijk ook een biertuin, waar ze diverse bieren serveren. Doordat het park op een heuvel ligt, zullen er eerst wat trappen beklommen moeten worden, maar het uitzicht over de Moldau is het dat zeker waard. Bij de biertuin zijn banken en tafels waar er gegeten en gedronken kan worden. Want naast de biertuin, zijn er ook twee restaurants. Er kan gekozen worden om in het restaurant te eten, maar eten afhalen is ook een mogelijkheid.

letnabeergarden_08

 

 

 

Letna Park Praag is gemakkelijk te bereiken via tram 5, 8, 12, 14, 17 en 26. Als je aankomt bij de halte Nabrezi Kpt Jarose, stap je voor het park uit. Vanaf deze halte is het park gemakkelijk te vinden.