Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Reactie van de maand Praagreizen.nl

De citytrip Barcelona was meer dan geslaagd ! Het hotel voldeed aan onze verwachtingen: we kozen voor een 5-sterren hotel aan de kustlijn, makkelijk bereikbaar met metro (5 haltes) en waar we geen last hadden van nachtlawaai.

In het centrum vonden we de QU QU-tapasbar (Passeig de Gracia) zeker een aanrader : verzorgde borden en correct gekoelde en opgediende cava en wijn. Het restaurant Botafumeiro (Gran de Gràcia) kan zeker gerubriceerd worden bij de toprestaurants : heerlijk druk, perfecte bediening en voortreffelijke visschotels. De rijkelijk geschonken dessertwijntjes die we kregen tijdens het wachten op de rekening boden zeker een leuke meerwaarde aan een geslaagd etentje.

- Jan Floor  op 25-03-2013

Barcelona..een stad om verliefd op te worden. Een stad om te wonen. Die aantrekkingskracht heeft het op veel mensen. Door de ligging tussen de zee en de heuvels in krijgt de stad haar mediterraanse aantrekkingskracht. De zomer bruist in de stad en vult zich met verliefde stelletjes, vakantiegangers, families en busladingen vol met toeristen. Warmte, strand, sangria, tapas. Hmm. Genieten dus.

Tijdens een van mijn bezoekjes aan Barcelona hebben we de stad leren kennen door de ogen van een Nederlandse gids die er woonde. Heerlijke verhalen over legendes en tradities van de rijke cultuur, leuke anecdotes omdat de gids er zelf ook woonde, het maakte de tour tot een prachtige introductie met de stad. En sindsdien zijn we verknocht aan Barca, zoals het ook wel wordt genoemd.

- Piet Achterberg op 22-03-2013

Deze stad blijft mijn hart veroveren.. Ik ben er misschien al 5x geweest maar ik kijk zo erg uit om er deze zomer weer een keer heen te gaan en ditmaal voor het eerst met mijn nieuwe geliefde.. Krijg nu al de kriebels in mijn buik als ik denk aan al het moois wat ik met hem kan gaan delen.. We zitten in Hotel 4 Barcelona, is in het centrum en op loopafstand van alle bezienswaardigheden!

- Sylvia Broest op 14-03-2013

Barcelona, we hadden een geweldige trip. Het weer was redelijk. Er was heel veel te zien. Ook de straatartiesten waren leuk. Deze stad moet je al wandelend ontdekken. Hotel Aranea was proper en het ontbijt was goed. Wij zijn vooral aan de havenkant van Barcelona geweest. Hier ligt oud en nieuw vlak bij elkaar. Er was veel getoeter in de stad. Als een verkeerslicht op groen sprong begon auto nr. 7 in de rij al te toeteren. Het eten was over het algemeen goed, wel was er weinig keuze in vleesgerechten. Barcelona……. we gaan zeker nog eens terug!

- Kim Bimond op 04-03-2013

Reageer hier zelf

Naam*

Email *

Jouw reactie *