Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Stedentrip Praag
Praag wordt ook wel de gouden stad genoemd en ligt aan de rivier de Moldau. Praag is een stad die steeds populairder wordt onder de stedentrips. Praag kunt u in een aantal dagen zeer goed leren kennen en is daarom ideaal voor een stedentip. Wij bieden dan ook 4- of 5-daagse stedentrips aan naar Praag.  Heeft u de voorkeur voor een stedentrip die korter of langer is dan dit aanbod dan kunt u altijd persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers, want dat kunnen wij u ook aanbieden. Praag is een stad die bekend staat om zijn gezellige sfeer en veel mooie gebouwen, kerken, pleinen en bruggen. Vooral de Karelsbrug is een bezienswaardigheid die je eigenlijk niet kunt missen in Praag. Deze brug is overdag erg gezellig. Veel kuntenaren bevinden zich dan op de brug en proberen hun kunstwerken te verkopen. Een andere bezienswaardigheid die veel bezocht wordt is de Sint-Nicolaas kerk. Dit is één van de mooiste voorbeelden van de Praagse barok.
U hoeft zich in Praag nooit te vervelen. Het is een stad die dag en nacht leeft. Heeft u tijdens uw stedentrip overdag de halve stad door gelopen dan kunt u nog een nachtje doorgaan in het nachtleven van Praag. Praag is een zeer betaalbare stad waar voor iedereen wat leuks te doen is. U kunt er lekker eten, gezellig een coctail of ander drankje drinken, veel (historische) bezienswaardigheden bezoeken, uitgaan en u kunt er ook heerlijk shoppen. Praag is geen stad die voor loopt in de modewereld, maar hier zijn wel veel internationale winkelketens te vinden, dus u scoort zeker een nieuwe outfit. Naast de internationale winkelketens zijn er ook veel authentieke winkels waar u typische Tsjechische souveniers en producten kunt kopen. Deze winkels bevinden zich vooral in de Oude stad.
Praag wordt gezien als één van de mooiste steden van de wereld. Het historisch centrum staat dan ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. U zou het misschien niet verwachten, maar Praag is de op vijf na meest toeristische stad van heel Europa.
Travelservice biedt een volledig verzorgde stedentrip aan zodat u kunt genieten van de stad en geen zorgen heeft over het regelen van de vlucht, het hotel, de transfers of de eventuele excursies die u wilt gaan maken. Praag is een parel van een stad en zeker een stedentrip waard.

Praag bij uitstek geschikt als Stedentrip!

  • Praag is een ontzettend mooie stad! Het is niet voor niets dat Praag één van de mooiste steden ter wereld genoemd wordt. Het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
  • Praag is de hoofdstad en grootste stad van de republiek Tsjechië.
  • De stad is nauwelijks aangetast door oorlogs- en natuurgeweld en heeft weinig nieuwbouw. Het is net een openlucht museum.
  • De stad heeft honderden torentjes en ziet er echt geweldig uit. Evenals de sfeervolle binnenstad, met de smalle straatjes en de vele pleinen. Praag is gelegen op 9 heuvels.
  • De Gouden Stad, zoals de bijnaam van Praag luidt, ligt aan de rivier de Moldau.
  • De twee stadsdelen, op beide oevers van de Moldau, worden door prachtige bruggen met elkaar verbonden. Praag is een perfecte bestemming voor een korte stedentrip.