Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Uitgaan in Praag
Praag is een levendige stad waar u uitgebreid kunt uitgaan. Het grote voordeel van een avondje goed stappen in Praag zijn de prijzen. Vooral in vergelijking met Nederland is het erg goedkoop. Waar u in Nederland na een avondje al gauw tussen de 40 en 50 euro kwijt bent, bent u in Praag voor twee tientjes klaar. Het is er namelijk allemaal heel goedkoop. De toegangsprijzen voor bijvoorbeeld discotheken (als die er zijn) zijn laag en de drankjes zijn ook niet duur in tegendeel tot hier in Nederland. Naast de vele discotheken die de stad in zijn bezit heeft zijn er ook veel leuke hippe bars of echte ouderwetse Praagse pubs. Aangezien de stad Praag in opkomst is de laatste tijd gaat het uitgaan mee met de trends. Zo zijn er vele trendy hippe coctailbars te vinden. Uitgaan in Praag is voor iedereen mogelijk, er is voor iedereen iets leuks te doen. Er zijn ‘s nachts namelijk veel verschillende (coctail)bars en Cafés’s te vinden in de stad. Bezoek één van de hippe coctailbars of de ouderwetse pubs en u zult zich goed vermaken. Dansen tot in de late uurtjes? Ga dan naar één van de vele discotheken in Praag. Kortom het uitgaan in Praag kan op heel veel manieren.
Club Roxy is een aanrader waar tot in de late uurtjes flink wordt uitgegaan door de Tsjechen en toeristen tot in de late uurtjes. Deze legendarische club biedt veel live muziek aan en dj’s die vooral house muziek draaien.
Een aanrader op het gebied van een trendy coctailbar is Tretter’s. Deze hippe coctailbar is ook tot in de late uurtjes geopend.  De coctails van Tretter’s staan bekend als de beste van Praag. Tretter’s is een coctailbar waar veel beroemdheden graag komen, daarom is deze bar erg populaire onder de bezoekers. Misschien is deze coctailbar wel het vervolg op één van de café’s of bierhuizen die helaas maar tot 23.00 uur geopend zijn. Wilt u uitgaan in Praag tot in de late uurtjes dan kunt u het beste naar een discotheek gaan of een hippe coctailbar. Check wel even de openingstijden van de conctailbars, want niet alle coctailbars zijn tot laat open. Tsjechië staat bekend om zijn vele dranken tegen lage prijzen. Tsjechen zijn dan ook de mensen die het meest drinken per hoofd. Overigens is het bier in Tsjechië het lekkerst van de hele wereld en het kost niks, dus er wordt flink ingenomen in de historische stad Praag.