Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Vakantie in Praag
Uw vakantie in Praag start bij Travelservice. Van een vakantie moet u genieten. Daarom biedt Travelservice u een volledig verzorgde reis tegen een vaste prijs aan zodat u zelf geen zorgen heeft over de vakantie. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw vakantie. U vult zelf uw vakantie in. Standaard bieden wij 4- of 5-daagse vakanties aan naar Praag. U kunt dus zelf bepalen hoe lang u wilt gaan. Een andere reisduur kan eventueel ook op aanvraag bij één van onze medewerkers. U zult door de transfer worden opgehaald en van het vliegveld naar uw hotel worden gebracht en u zult ook weer van uw hotel naar het vliegveld terug worden gebracht door de transfer. Hiernaast kunt u ook zelf bepalen of u in een 3, 4 of 5 sterrenhotel wilt overnachten. Vindt u de hotelkamer minder belangrijk en dient de hotelkamer netjes maar simpel te zijn dan past het 3 sterrenhotel perfect bij u. Houdt u van luxe dan heeft u hier de keuze toe.Tot slot kunt u bijTravelservice ook excursies bijboeken. Zo is de vakantie gelijk compleet geboekt.
Praag is een sprookjesachtige stad en wordt gezien als één van de mooiste steden van Europa. Het is dus zeker een vakantie waard. Praag is een stad waar veel te zien en te doen is. Als u niet bekend bent met deze historische stad dan doet u er goed aan om van te voren u goed te verdiepen in de stad. Bij een vakantie van 4 of 5 dagen kunt u het beste een leuke to do list maken met plekken en bezienswaardigheden die u echt niet wilt missen tijdens uw vakantie in Praag. Als er tijd over is kunt u altijd nog de andere bezienswaardigheden bezoeken. De stad Praag heeft een grote historie en is een stad die flink in opkomst is onder de toeristen. Dit komt mede doordat de stad erg goedkoop is. Meestal heeft u een hotel met logies ontbijt en zult u dus gezellig gaan eten buiten de deur. Dit is zeker geen probleem, want er zijn veel restaurants in Praag waar u in vergelijk met Nederland voor weinig geld heerlijk kunt eten. Er is voor iedereen iets lekkers te eten. Zo heeft namelijk ook Praag veel restaurants met keukens uit de hele wereld. U kunt er alles eten. Van pizza’s tot Chinees eten tot Grieks eten Praag heeft het allemaal.