Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Vluchten naar Praag

Praag is een populaire bestemming onder de stedentrips. Ondanks de populariteit gaan er maar weinig vluchten die kant op. Praag is een opkomende stad die wordt gezien als één van de mooiste steden van Europa. Zeker een stedentripje waar dus! Maakt u een online boeking bij ons zorg er dan voor dat de namen van de reizigers die u invult volgensmij paspoort zijn ingevuld. Dit is van groot belang, want als dit verkeerd is kan het vervelende gevolgen hebben voor uw vlucht.
De vlucht van Amsterdam naar Praag is ongeveer 1,5 uur. Het is niet gegarandeerd dat u vliegt vanaf Amsterdam. Uw vlucht kan ook vanaf een ander vliegveld vertrekken. Op de dag van vertrek dient u ongeveer 2 uur voordat uw vlucht vertrekt aanwezig te zijn op de luchthaven. U kunt er maar beter te vroeg dan te laat zijn, want het kan soms erg druk zijn bij de douane.
Bij aankomst op de luchthaven kunt u uw boardingpas ophalen bij de incheckbalie en hier uw koffers inchecken als u die had bijgeboekt. De vluchtinformatie bevindt zich op uw boardpingpass. Deze vluchtinformatie bestaat onder andere uit uw stoelnummer en de vertrektijd. Houdt u zelf in de gaten welk gate nummer en welke boardingtijd er bij uw vlucht staan aangegeven op de borden achter de douane, want dit staat niet altijd vermeld op de boardingpassen. Na misschien een kleine tax free winkeltour op de luchthaven en u bent aangekomen bij de gate kunt u boarden en uw zitplaatsen in het vliegtuig opzoeken. Vervolgens start de vlucht richting Praag. Na een vlucht van ongeveer 1,5 uur komt u aan in het prachtige Praag.. Uw transfer zal op u wachten op het vliegveld om u vervolgens naar het hotel te brengen. Dan kan uw stedentrip in de sprookjesachtige stad Praag starten. Aan al het moois komt helaas een eind. Wanneer uw stedentrip er weer op zit zult u ook weer opgehaald worden door de transfer bij uw hotel om richting het vliegveld te gaan. Ook hier dient u weer ongeveer 2 uur voor dat uw vlucht vertrekt op het vliegveld te zijn, maar hier zorgt de transfer voor.