Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Voordelig Praag

Praag mag zich een van de goedkoopste landen van Europa noemen als het om een alcoholisch brouwsel gaat. Voor nog geen twee euro benuttigd u hier een halve liter bier!

Voor dezelfde prijs geniet u van een wijntje. Houdt u meer van sterke drank of een luxe cocktail? De bekende Screwdriver cocktail drinkt u hier voor iets meer dan 3 euro. Gemiddeld is het duurste drankje, met een prijs van 3,74 de Martini cocktail, ook betaalt u slechts 3 euro voor een glaasje Whisky.

Locaties
Op zaterdag is de hippe markt ‘Náplavka Farmers Market’ geopend. Deze markt is op loopafstand an het centum en is een erg hippe plek. Hier kunt u naast wandelen langs de Donau, fietsen en genieten van live muziek, ook heel goed drankjes drinken! Er zijn hier namelijk veel restaurants en bars te vinden. De keuken is ook erg uitgebreid en heeft u de keuze uit Italiaans, seafood of verschillende fastfood restaurants. Natuurlijk wordt er een drankje voor u ingeschonken. Ook moet u niet gek opkijken wanneer uw glas wordt bijgevuld zonder dat u hierom heeft gevraagd, dit is heel normaal in veel bars en pubs in de Tsjechische hoofdstad.

Nog meer voordeel
Naast het verkennen van de stad is ontspanning ook heel belangrijk. Zo kunt u kiezen voor een avondje films kijken in een echte traditionele Praagse bioscoop. Zo is Kinokavárna Jalta een authentieke bioscoop mét café, dubbel genieten dus! Nog meer uitgaan? Dan moet u in de straat Karmelitská zijn. Deze straat is op loopafstand van de Karelsbrug waar u de populairste stamkroegen vindt waar u uiteraard kunt genieten van een spotgoedkoop drankje!

Praag Card
Voor 52 euro per persoon kunt u genieten van de enige echte Prague Card. Hiermee kunt u 48 uur lang reizen met het openbaar vervoer in Praag, maar mag u hiermee ook gratis of met een fikse korting naar binnen bij vele bezienswaardigheden. Wij bieden u graag een Prague Card aan voor uw stedentrip, zodat u het maximale uit uw reis kan halen!

Ontdek Praag nu zelf en boek een stedentrip via www.praagreizen.nl

Bronnen
- http://www.nu.nl/reizen/4265073/praag-goedkoopste-europese-bestemming-drinken-van-alcohol.html
- http://www.postoffice.co.uk/travel-money/celebration-drinks-2016
- http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/czech-republic/prague/articles/prague-best-in-europe-for-cheap-booze–says-survey/
- https://www.likealocalguide.com/prague/naplavka-riverbank
- http://surprisetickets.nl/reizen/639-praag-goedkoop-vakantie