Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Weekend Praag
Wilt u een lang weekend naar Praag dan bent u bij Travelservice helemaal op het juiste adres. Wij bieden namenlijk over het algemeen 3- of 4-daagse stedentrips aan naar onder andere de stad Praag. U kunt zelf kiezen hoeveel dagen u wilt, in wat voor hotel u wilt overnachten en of u excursies wilt volgen of niet. Deze excursies kunt u apart bij boeken. Wij regelen alles zodat u tijdens uw lange weekend Praag onbezorgd kunt genieten. Deze 3- of 4-daagse stedentrip wordt aangeboden tegen een vaste prijs. Vervolgens kunt u uw (lange) weekend naar Praag helemaal zelf invullen. U wordt opgehaald op het vliegveld door een transfer die u naar het hotel brengt en vervolgens kunt u de prachtige stad Praag gaan verkennen. In een weekend Praag zult u niet alle bezienswaardigheden kunnen bezoeken die er zijn in Praag, want er is heel veel te zien en te doen. U kunt meer dan genoeg zien van Praag als u een weekend gaat. U zult een goede indruk krijgen van deze sprookjesachtige stad en de leukste/belangrijkste bezienswaardigheden kunnen bezoeken tijdens uw stedentripje. Gezellig een hapje eten en drinken in een typisch Tsjechisch restaurant en de dag afsluiten in een coctailbar of een echte Tsjechische bar en u heeft het ultieme gevoel van een weekend weg. Een lang weekend Praag is een mooie tijd om de sprookjesachtige stad Praag te verkennen en u bent er even lekker tussenuit. Heeft u na afloop het idee dat u nog niet uitgekeken was in Praag of de stad zo mooi vond dat u er nog wel een keer heen wilt, dan is er natuurlijk de mogelijkheid om deze reis nog een keer te maken om nog eens te genieten van deze parel van een stad.
Praag is een stad voor jong en oud. Iedereen kan er een fantastische stedentrip hebben. Zo zijn er veel historische bezienswaardigheden in Praag te bezoeken. Maar het nachtleven is ook niet mis. Doordat het uitgaan erg goedkoop is in Praag kunnen de jongeren flink feesten tot dat het geld op is.
Drink een lekker biertje in Praag om het weekend Praag goed af te sluiten. Het bier is overigens een aanraden het schijnt namelijk het lekkerste bier van de wereld te zijn en kost minder dan een euro.
Twijfel niet over een lang weekend naar Praag, want het wordt gezien als één van de mooiste steden van heel Europa.